Geen dag zonder culinaire uitdaging

Alwin Steijger

De chefkok

 

Alwin Steijger is de Chefkok in Alexander’s. Al jong kwam hij in aanraking met het werken in de keuken, toen hij tijdens zijn studie als timmerman een bijbaantje zocht. Nadat de passie voor alles dat met koken te maken heeft, hem gegrepen had, kookte hij na zijn koksopleiding op vele verschillende plaatsen in binnen- en buitenland en leidde hij  keukens in diverse restaurants. Met grote voorbeelden als Cees Helder en  Henk Savelberg ontwikkelde hij in de afgelopen jaren een eigen stijl met als basis de Franse en Nederlandse keuken, de keuken van zijn moeder.

 

Inmiddels kookt Alwin al vele jaren op hoog niveau; zijn passie om telkens weer een palet van smaken te creëren, maakt dat hij zijn gasten verrast en tevreden en voldaan naar huis laat gaan. De nimmer aflatende behoefte om te verbeteren vindt men terug in zijn eerlijke gerechten die telkens met net een ander inzicht worden bereid.

 

 

"Graag neem ik onze gasten mee op een culinaire ontdekkingstocht in smaken en verrassende bereidingen, waarbij men met verwondering nieuwe indrukken opdoet." - Alwin Steijger

 

Alexander's.

 

Slikweg 7

4321 SV Kerkwerve

 

Geopend: woensdag t/m zondag vanaf 18:00 uur

 

Telefonisch reserveren vanaf 13:00 uur

 

 

 

 

Contact

 

+31 111 40 89 48

info@hofvanalexander.nl

 

 

 

 

NL

DE