Lust voor het oog, streling voor de tong...

Stijlvol, warm en ongedwongen is de sfeer die ons restaurant kenmerkt. In een natuurlijke setting met mediterrane touch kunt u zich heerlijk ontspannen en genieten van pure smaken en tongstrelende combinaties, vergezeld door een van onze mooie wijnen of bieren. Wij werken het liefst met seizoensgebonden producten uit de streek, mits de kwaliteit dit toelaat.

Naast onze a la carte gerechten kunt u kiezen uit het Menu Confiance; dit is een verrassingsmenu dat dagelijks wisselt met de seizoenen en het aanbod van onze producenten. Graag horen wij met welke allergie├źn of andere zaken de kok rekening moet houden.

 

Verrassend is wellicht onze keuze voor het Spaanse wijnhuis Vinotage. Tijdens de samenstelling van onze kaart maakten wij kennis met de Spaanse wijnboer en wijnmaker Juan Haro. Hij sprak met zoveel passie over zijn  producten, dat dit aanstekelijk werkte. In nauw contact met Juan zoeken wij bij de wisselende menukaart steeds de mooiste combinaties met de wijnen. Door specialisatie in de wijngebieden van Spanje, waaronder Castilla la Mancha, Somontano, Rueda, Rioja, Penedes, Rias Baixas en Toro, biedt Vinotage een bijzondere selectie wijnen. Er wordt uitsluitend direct gewerkt met kleinere, veelal ecologische wijnboeren. Door deze natuurlijke wijze van wijn produceren ontstaan mooie en verfijnde wijnen zonder toevoegingen van bijvoorbeeld sulfiet of suiker: wijn drinken zonder kater! Naast typisch Spaanse druiven als Verdejo en Tempranillo die worden gebruikt voor de wijnen, worden ook de  Franse druiven  Chardonnay en Merlot in Spanje verbouwd.

 

Bij de keuze voor ons bierassortiment hebben wij gebruik gemaakt van de diverse wensen van onze nationale en internationale gasten: een uitgebalanceerde keuze in Zeeuws, Nederlands, Duits en Belgisch bier. Treed eens buiten uw comfortzone en combineer  gerechten en dranken op een andere wijze. Wij adviseren u graag!

 

 

 

Alexander's.

 

Slikweg 7

4321 SV Kerkwerve

 

Geopend: woensdag t/m zondag vanaf 18:00 uur

 

Telefonisch reserveren vanaf 13:00 uur

 

 

 

 

Contact

 

+31 111 40 89 48

info@hofvanalexander.nl

 

 

 

 

NL

DE